Testing..Testing.. 123πŸ˜…

 

Blog pertama saya !



30 Nov 2022... Percubaan pertama untuk membuat blog πŸ˜…

Selepas selesai berbengkel berkaitan GCE Level 1 bersama Guru Juara Digital 2022 , Cg Eedarahim dan pemegang GCT serta GCE level 1 & 2, Teacher Mage yang juga merupakan kenalan dalam Akademi Youtuber.....tangan ni mula menggodek-godek cara untuk membuat blog. Entah kenapa, selesai ja memasukkan profile picture dan cuba untuk customize theme untuk blog " Ceritera Cg Hidayah Yusoff ", tetiba keluar plak warna merah warning πŸ˜“

Kalau merah AYU tahan lagi... ni bagitau yang Google Safe Browsing detected phishing kat blog yang  baru di create...aaaaahhhhh sudahhhhhhh. Panik plak..camno ni..dah la first try nak buat blog ni.. adoiiiii.. terus teringat nak tanya kak Long aka Yu. LinnZack yang sangat helpful 😍 Kak Long mnta bagi link..hahaha nak bg link mana? apa link pun tak tau nak tgk...hahaha ya ampun...maaf dik non..akak mmg tak reti ni, blur terus...

Harap dapat penyelesaian segera.. dah la 30 Nov ni hari ulangtahun kelahiran anakanda sulungku, ingatkan nak buat blog sempena birthday dia laπŸ˜† nak surprise, tetiba sendiri yang SURPRISE ngan benda ni... hmmmmm jangan hilang udahla blog yang baru dok berangan nak create ni...



Terbaru Lebih lama